Dak- en geveltechniek

Geef uw gebouw net dat beetje extra.

Uw woning verrijken met een prachtig dak en gevelwerk? Wilt u nieuwe kozijnen plaatsen? Of is uw dakbedekking aan vervanging toe? Wat uw vraag ook is, wij produceren, monteren, renoveren en leveren alle daken en gevels. Ook inspecteren, vernieuwen of repareren we goten, afvoeren, vluchtwegen, overkappingen en zelfs straatmeubilair.

 Daken en dakbedekking
We zijn expert op het gebied van alle daken. Plat en hellend. We werken volgens de nieuwste technieken en de hoogste kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen. Ook voor een daklekkage, dakrenovatie, dakreparatie, dakinspectie of het schoonmaken van uw dakpannen kunt u bij ons terecht.

 Een mooie gevel: het visitekaartje van uw woning
Wilt u uw gevel renoveren? Of juist reinigen? Alles is mogelijk. Ook duurzaam bouwen met een goede gevelisolatie behoort tot de mogelijkheden. Door uw gevel vakkundig te impregneren, heeft u geen last van vocht.

 Onderhoudscontracten
We bieden onderhoudscontracten aan waarbij u voor een termijn van 5 of 10 jaar het onderhoud aan daken en gevels vastlegt. Zo voorkomt u onverwachte verrassingen. En kunt u zorgeloos genieten van uw gebouw. Een onderhoudscontract kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld klimaatinstallaties en liften.

Vakkundig dak- en gevelwerk nodig?

Team 24 verzorgt het totale onderhoud van vastgoed. Van kleine onderhoudswerkzaamheden tot en met complete renovaties.

Techniekweg 10
3481 MK | Harmelen
(0348) 42 12 38
info@team24.nl