Systeemwanden en plafonds

De basis voor comfort.

Uitstraling, akoestiek en brandwerendheid hebben prioriteit bij het inrichten van systeemwanden, systeemplafonds en vloeren. We monteren en leveren door heel Nederland. Van complete verdiepingen tot en met het realiseren van een kleine spreekkamer in een bestaande situatie.

Systeemplafond of plafondplaat
Op zoek naar een systeemplafond of plafondplaat van topkwaliteit? U kunt bij ons terecht voor systeemplafonds uitgevoerd in mineraal of gips, met verschillende ophangsystemen en maatvoeringen.

Systeemwand of scheidingswand
Bij ons is de keuze reuze. Gesloten wanden bekleed met vinyl of melamine of open wanden van (vol)glas. Gelakte deuren, glazen deuren of deuren bekleed met HPL. Alles behoort tot de mogelijkheden. Met behulp van bijvoorbeeld metalstudwanden is het ook mogelijk om brandcompartimenteringen te realiseren. Met brandwerende platen voorkomt u onveilige situaties.

Vloeren
Wat uw wens ook is, wij maken het mogelijk. Of u nu vinyl, linoleum, laminaat, tegels, parket, een gietvloer of een verhoogde systeemvloer wilt waarin al uw leidingen en bedradingen zijn weggewerkt. We adviseren u ook graag over de beste oplossing voor uw gebouw of kantoor.

Zeker zijn van vakwerk?

Team 24 verzorgt het totale onderhoud van vastgoed. Van kleine onderhoudswerkzaamheden tot en met complete renovaties.

Techniekweg 10
3481 MK | Harmelen
(0348) 42 12 38
info@team24.nl