Wij zoeken een...

Werkvoorbereider m/v

Maak jij graag deel uit van een groeiende organisatie met circa 20 enthousiaste medewerkers? Team 24 verzorgt het totale onderhoud van klein en groot onroerend goed. Dagelijks voeren we bouwkundige, installatietechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden uit. In, aan en rondom het gebouw. Je werkt in een dynamische omgeving waar zowel op kantoor als in de bouw een goede sfeer heerst. Kom jij ons team versterken?

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van het onderhoudsproces. Zo creëer en bewaak je bijvoorbeeld de projectplanning en bepaal je de meest efficiënte werkmethode. Deze methode werk je uit en je koopt materialen en diensten van onderaannemers in. Daarnaast houd je de projectadministratie bij. Een mooie uitdaging! Zeker aangezien je deze werkzaamheden voor verschillende projecten uitvoert.

Functieprofiel

  • Werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken.
  • Je bent gedreven, enthousiast en pro-actief.
  • Je bent flexibel en stressbestendig.
  • Kennis van automatisering, Word, Excel, Ibis trad, Bouwoffice, Acad.

Wat bieden wij?

Team 24 biedt je leuk en verantwoordelijk werk binnen een enthousiast team, een passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden. Ook bieden wij gunstige mogelijkheden voor scholing en opleiding.

Opleiding
- Minimaal MTS bouwkunde of gelijkwaardige ervaring.
- Basisveiligheid en veiligheid voor operationeel leidinggevende VCA.
- In bezit van rijbewijs.

Heb jij interesse?

Stuur dan je motivatie, persoonlijke gegevens en relevante werkervaring naar info@team24.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Knelis Spierenburg via telefoonnummer 0348-421238.

Team 24 verzorgt het totale onderhoud van vastgoed. Van kleine onderhoudswerkzaamheden tot en met complete renovaties.

Techniekweg 10
3481 MK | Harmelen
(0348) 42 12 38
info@team24.nl